GİRİŞ YAP

KİRALAMA KOŞULLARI

KİRALAMA KOŞULLARI

KİRALAMA KOŞULLARI

 

KULLANICI:

BZM ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ A.Ş’nin aracını sözleşme açılışında geçerli koşulları sağlayan ve sözleşmeye imza beyan etmiş sürücülerin dışında kimse kullanamaz.Asıl kullanıcı dışında, geçerli koşulları sağlayan 2 adet ek sürücü daha sözleşmeye ücret karşılığı tanımlanabilir. Sözleşmede tanımlı olmayan sürücülerin kullanımı sonucu olacak hasarların tamamı güvence dışı kalmaktadır,tahsili zorunludur.

KİRALAMA SÜRESİ

Araçlarımız en az 24 saat ,aylık kiralamada ise 30 gün olarak kiralanabilir.24 saat üzerinden kiralanmış araçlarımızın tesliminde olabilecek 3 saat ve üzeri geçen gecikmeler günlük ücretin 2/3 olarak ücretlendirilir.

YAŞ VE EHLİYET YILI KOŞULLARI

Vatandaşlık numarasız ehliyetli kullanıcılar araç kiralayamaz.Geçerli ehliyet ve kimlik sahibi kullanıcıların araç gruplarına göre; minimum yaş ve ehliyet  yılı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Araç Grup

Tanımı

Araç Grubu

Asgari Ehliyet Yılı

Asgari Doldurulan Yaş

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı

Asgari Genç Sürücü Doldurulan Yaş

Ekonomi

E, B, Z, O, Q

2

21

2

20

Ekonomi Üst

A

2

23

2

21

Orta

C, D, G, H, I, K, X

Orta üst

J,Y

3

25

2

23

Konfor

M,S

Konfor Üst

T

Üst

F

SUV

P, U, V

5

30

3

27

 LUX

 

 

YAKIT

Araç mevcut yakıt deposu durumu ile teslim edilip aynı şekilde teslim alınır.Adil yakıt politikası gereği araç iadesinde olacak fazla yakıt bedeli iade edilir. Eksik kısmı tahsil edilir.

ARAÇ TESLİMİ

Sayfamızda yayınlanmış şubelerimizin dışında teslim etme ve teslim alma ‘’tek yön hizmet bedeli ‘’ ödenerek mümkündür. Rezervasyon aşamasında şube ile görüşülerek ücret öğrenilebilir.

SİGORTA

Araç sigortalarımız %1 muafiyet içermektedir. Kira süresi içerisinde oluşabilecek hasarlar için muafiyetsiz sigorta ve ek teminatlar için hizmet paketlerimizden satın alabilirsiniz.

Hasar Güvencesi:  Satın alındığında ;hasarın durumuna göre ‘’Karayolları Trafik Yasasının öngördüğü şekilde tutulmuş rapor karşılığı hasarın tamamı teminat altına alınır.

Tam Hasar Güvencesi : Satın alındığında;Hasar Güvencesi teminatını otomatik kapsar.Bunun yanısıraonarım bedeli sadece3.000 TL’ye kadar olacak hasarları teminat kapsamına alır. Onarım bedeli 3.000 TL’yi aşan durumlar için Karayolları Yasasına uygun rapor zorunludur.

TRAFİK CEZALARI

Yasa gereği trafik cezaları kullanıcıların e-devlet adresine tebliğ edilir.Kullanıcıların e-devletine değil de BZM ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ A.Ş ‘ye tebliğ edilmiş trafik cezaları (köprü ve otoyollarda hatalı gişe kullanımından kaynaklı olanlarda dahil) hizmet bedeli de eklenerek kullanıcıdan tahsil edilir.

EK ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ

  • Çocuk Koltuğu
  • Adres Teslim ve İade Hizmeti
  • Ek Sürücü Hizmeti

ARAÇ GRUPLARI VE KİLOMETRE SINIRLARI

Gün sayısına bakılmaksızın günlük kiralama yapılarak alınmış aracın km limiti araç grubuna göre tanımlanmış aylık km limitini aşamaz. Aşılması durumunda aşağıdaki tabloda tanımlanmış bedel km başı için tahsil edilir.

Grup tanımı 

Araç Grubu

 Günlük KM limit 

 Aylık KM limit

 KM Aşım Bedeli /km (TL) 

 Ekonomi  

 E 

 500 KM 

 4000 KM 

    2,5TL 

 O 

 B 

 X 

 N 

 Z 

 R 

 EkonomiÜst 

 A 

 Orta

 C 

 Orta Üst

 B3 

  3,0 TL 

 H 

 I 

 D 

 G 

 Komfor 

 K 

 3000 KM 

 M2 

 M4 

Komfor Üst

 S 

3,00 TL 

 M 

Üst

 F 

 SUV 

 R5 

4,00 TL 

 J 

 S 

LUX 

 T1 

Minibus 

 W 

 Lux, Premium  

 L 

  6,00 TL

 

 

 

ÖDEME KOŞULLARI

Araç kira ücreti ve satın alınmış olan diğer hizmetlerle birlikte ek ürün ücretleri kiralama başlangıcında kredi kartından peşin tahsil edilir. Kiralama başlangıcında, araç grubuna göre belirlenmiş 1500 TL ile 7500 TL arasında değişiklik gösteren teminat tutarı tahsil edilir.

REZERVASYON VE DEĞİŞİKLİK

Önce öde-Sonra öde rezervasyon

Web sayfamız üzerinden veya telefon ile yapılmış rezervasyonlarda araç alış öncesine kadar değişiklik yapılabilir(ek ürün,kira süresi,alış tarihi vb.) Uygun fiyat fırsatından faydalanılmak için yapılmış rezervasyonlarda yapılacak değişikliklerde değişikliğin yapıldığı tarihte geçerli olan fiyat uygulanır.

No Show Uygulaması

Rezervasyon günü ve saati geçtiği halde aracını almayan kullanıcılar için hiçbir araç garantisi verilmez.

Rezervasyon tarihinden 24 saat öncesinde kadar iptal işlemi yapılabilir ve ücret talep edilmez.24 saatten az sürede yapılacak iptallerde ücret iadesi yapılmaz.

Erken İade

Rezervasyon tarihinden önce iade edilecek araçlarda gün sayısına göre hesaplama tekrar yapılır. Tahsil edilen tutardan daha az tutar çıkarsa iade işlemi yapılır. Fazla tutar çıkarsa iade yapılmaz.

Gün Sayısı Uzatma

Rezervasyonda yapılmış bırakma tarihinden daha sonra yapılacak bırakmalarda ,uzatılan gün tutarı o günün güncel fiyatı üzerinden aynı indirim oranı sabit tutularak tahsil edilir.

ÖNEMLİ UYARILAR.

  • Kiralama yapacak kişinin kredi kartı sahibi olması zorunludur.Ödeme aracı olarak sadece kredi kartı geçerlidir.(atm kartı,debit kart ,sanal kart geçerli değildir).
  • Aracın hasar görmesi ,arıza vermesi veya yaşanan teknik bir sorunda şubemiz tarafından verilmiş olan yol-yardım telefonunun aranarak bildirim yapılması zorunludur.
  • Sözleşme de tanımlanmamış kullanıcıların araca vereceği hasar her türlü kapsam dışıdır. Hasar bedeli tahsil edilir.
  • BZM ULAŞIM ÇÖZÜMLER A.Ş aracı ile yurt dışına çıkmak yasaktır.
  • Kiralayan; sağlam ve tüm işlevleri çalışır halde teslim aldığı araçta, kullanım hatası, dikkatsizlik ,tedbirsizlik gibi nedenlerle ve bunların dışında sayılanlarla sınırlı olmaksızın ,hatalı vites değişimi, uyarı ışığı yandığı halde kullanıma devam etmek, aracın altını vurmak suretiyle hasar oluşturmak, jant ,lastiğe sürtmek veya kasis çukur gibi satıhlara sert girerek hasar vermek, trafiğe kapalı alanlarda sürüş ile her türlü hasar oluşturmak gibi durumlarda çıkabilecek onarım bedellerinin tamamından ayrım olmaksızın sorumludur ve öder. Bu bedellerin hiç birisi sigorta teminatı kapsamında değildir.
  • Rezervasyonlar araç grubu olarak karşılıklı kabul edilmiş olup ,marka ,plaka ,renk ,model ,donanım olarak garanti verilmemektedir.
  • Rezervasyonun yapılmış olması BZM ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ A.Ş ‘yi araç verme zorunluluğu altına sokmaz. Araç gruplarının sınıfına göre finansal analiz raporunun içerdiği rasyoların olumlu veya olumsuzluğu BZM ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ A.Ş tarafından değerlendirilir. Değerlendirme sonucuna göre araç teslimi ve teslim edilmemesi gerçekleşir.
Whatsapp İçin Tıklayınız
Merkez Ofis Bilgilerimiz ve Çalışma Saatlerimiz
  • İstinye Mah. Katar Cad. No:37 Sarıyer/İstanbul
  • +90 212 323 2121
  • info@bzmrentacar.com
ÇALIŞMA SAATLERİMİZ
  • PAZARTESİ 09:00 - 19:00
  • SALI 09:00 - 19:00
  • ÇARŞAMBA 09:00 - 19:00
  • PERŞEMBE 09:00 - 19:00
  • CUMA 09:00 - 19:00
  • CUMARTESİ 09:00 - 19:00
  • PAZAR 09:00 - 19:00
E - Bülten

Kampanyalardan Faydalanmak İçin Mail Adresinizi Girmeniz Yeterli Olacaktır

© 2020 - Tüm Hakları Saklıdır. (Site Programcısı ve Tasarımcısı RENT A CAR SİTELERİ)